Muhammed Emin Demirkol, Genel Müdür Oldu

Muhammed Emin Demirkol Genel Müdür Oldu

Bolu İl Sağlık Eski Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürü Oldu

Bolu Belediyesi’ne Ak Parti’den belediye başkan adayı olmak için istifa eden Bolu İl Sağlık Eski Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Sağlık Bakanı’nın onayı ile Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Demirkol’un Yeni Görevi

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, daha önce Bolu İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmış ve bu süreçte sağlık alanında önemli çalışmalara imza atmıştı. Geçtiğimiz dönemde, Ak Parti’den Bolu Belediye Başkan adaylığı için görevinden istifa eden Demirkol, yerel seçim sürecinde de aktif olarak sahada bulunmuştu.

Yeni atama kararı ile birlikte Demirkol, Sağlık Bakanlığı bünyesinde Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü gibi kritik bir pozisyonda görev yapmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı’ndan Onay

Muhammed Emin Demirkol’un Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü görevine atanması, Sağlık Bakanı’nın onayı ile gerçekleştirildi. Bu yeni görevinde, Demirkol’un halk sağlığı alanındaki tecrübesini daha geniş bir çerçevede kullanarak, Türkiye genelinde sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması için çalışmalarda bulunması bekleniyor.

Yeni Görev ve Sorumluluklar

Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, ülke genelinde halk sağlığını koruma, bulaşıcı ve bulaşıcı olmayan hastalıklarla mücadele, aşı programlarının yürütülmesi ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi gibi kritik görevlerden sorumlu bir birim olarak biliniyor. Muhammed Emin Demirkol’un bu görevde, halk sağlığının geliştirilmesi yönünde önemli projeler ve çalışmalar yapması bekleniyor.

Bolu’da Sağlık Hizmetlerine Katkıları

Bolu İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca, Demirkol’un sağlık altyapısının güçlendirilmesi, hastane hizmetlerinin iyileştirilmesi ve sağlık çalışanlarının eğitimine yönelik projeler gerçekleştirdiği biliniyor.

(Haber Merkezi)

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Muhammed Emin Demirkol, Genel Müdür Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir