Gerede’de Rütbe Terfi Töreni: Tursunbek’in Yıldızı Parladı

ahmet tegmen

Bolu’nun Gerede ilçesinde bir üst rütbeye terfi eden Türk Silahlı Kuvvetleri personeli için özel bir tören düzenlendi. Gerede Kaymakamlığı makamında gerçekleştirilen Rütbe Terfi Töreni’nde, yeni rütbeye ulaşan personele Kaymakam Fatih Kaya tarafından rütbe işaretleri takdim edildi.

Gerede İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tursunbek, teğmenlikten bir üst rütbeye yükselerek üst teğmen oldu. Bu önemli an, Gerede Kaymakamlık makamında düzenlenen törenle taçlandırıldı. Kaymakam Fatih Kaya, Üst Teğmen Ahmet Tursunbek’in yeni rütbesini omzuna takarak, kendisini tebrik etti.

Törende konuşan Kaymakam Fatih Kaya, Üst Teğmen Tursunbek’i tebrik ederek, “Mesai arkadaşlarımızın rütbe takma törenini gerçekleştirirken, aynı zamanda 30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.

Rütbe Terfi Töreni, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Gerede’deki temsilcilerinin görevlerine olan bağlılıklarını bir kez daha göstermiş oldu. Törene katılanlar, Üst Teğmen Ahmet Tursunbek’e başarılar dileyerek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

(Haber: Meral Bınar)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Rütbe Terfi Töreni: Tursunbek’in Yıldızı Parladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir