Zafer’in 102. Yılı Gerede’de Coşkuyla Kutlanıyor

1 3

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Bolu’nun Gerede ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Şanlı tarihimizin önemli bir parçası olan bu özel gün için hazırlanan kutlama programı, Gerede Kaymakamlığı Hükümet Konağı Tören Alanı’nda çelenk sunumu ile başladı.

30 agustos2

Gerede Kaymakamlığı, Gerede Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı’nın çelenkleri, saat 09.30’da Hükümet Konağı Tören Alanı’nda hazır bulundurularak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına sunuldu. Törenin sunuculuğunu Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Gerede Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fadime Karaarslan üstlendi.

Saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi ve tören, saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törenin idaresini Gerede Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Öneren üstlendi. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı ise Gerede Askerlik Şubesi Başkanlığı adına Üsteğmen Sefa Cengiz Özdür yaptı. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler, törene katılanlara duygusal anlar yaşattı.

30 agustos1

Makamda Tebrikler Kabul Edildi

Kutlamalar, saat 10.15’te Gerede Kaymakamlığı makamında tebriklerin kabul edilmesiyle sürdü. Gerede halkı ve protokol üyeleri, bu anlamlı günde bir araya gelerek, Zafer Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşadı.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zafer’in 102. Yılı Gerede’de Coşkuyla Kutlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir