Kocaeli Darıca’da Silahlı Saldırı: 12 Şüpheli Gözaltına Alındı

kocaeli daricada silahli saldiri 12 supheli gozaltina alindi 2uCrGX3S.jpg

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen silahlı saldırının ardından güvenlik güçleri, olayla ilgili 12 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, 18 yaşındaki Ahmet Satan hayatını kaybetti. Olay, 21 Ağustos tarihinde gece saatlerinde Osmangazi Mahallesi, Tuzla Caddesi’nde dört iş yerine yapılan kurşunlu saldırıyla gerçekleşti. Olay sırasında, arkadaşına çay içmeye gelen genç, yoldan geçen bir otomobilden açılan ateşle vuruldu.

Saldırı sonrası olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralı durumda olan Ahmet Satan’ı hastaneye kaldırdı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 22 boş kovan bulundu. Olayın ardından polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda, “Kasten öldürme, ateşli silah bulundurma ile suç delillerini gizleme, değiştirme veya yok etme” suçlarından 12 şüpheli yakalandı. Şüpheliler arasında B.Z., Ö.F.K., Y.C.Ç., H.E.D., M.B.D., R.A., U.R.Y., A.Ö., T.A., S.E., Ö.Y. ve Ş.B. yer aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu süreçte B.Z., Ö.F.K., Y.C.Ç., H.E.D. ve Ö.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli Darıca’da Silahlı Saldırı: 12 Şüpheli Gözaltına Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir