Bolu Gölcük’te JAK Timi’nden 30 Ağustos’a Özel Suda Türk Bayrağı Gösterisi

AA 20240830 35518135 35518130 BOLUDA JAK TIMI ZAFER BAYRAMINI GOL YUZEYINDE ACILAN TURK BAYRAGIYLA KUTLADI 1

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, Gölcük Tabiat Parkı’ndaki gölün yüzeyinde büyük bir Türk bayrağı açarak anlamlı bir gösteri gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan JAK timi, Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katılmak üzere göl kenarına geldi. Hazırlıklarını tamamlayan 5 kişilik ekip, şişme bot yardımıyla göle açıldı. Tim üyeleri, beraberlerinde getirdikleri 4 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki Türk bayrağını özenle gölün yüzeyine bırakarak, bayrağın suda dalgalanmasını sağladı.

Türk bayrağının Gölcük Tabiat Parkı’nın doğal güzellikleri eşliğinde suda dalgalanması, hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Bayrağın açılış anı, parka gelen ziyaretçiler tarafından beğeniyle izlendi. Etkinlik, dronla havadan görüntülenerek ölümsüzleştirildi.

Bu anlamlı gösteri, Zafer Bayramı coşkusunu Bolu’nun eşsiz doğasıyla buluştururken, vatan sevgisini ve milli birlik duygusunu bir kez daha pekiştirdi.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Gölcük’te JAK Timi’nden 30 Ağustos’a Özel Suda Türk Bayrağı Gösterisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir