Bolu’da Komandoların Coşkusu 30 Ağustos’a Damga Vurdu

AW277504 01 1

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlamaları coşkulu anlara sahne oldu. Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’ndaki komandoların gerçekleştirdiği tören geçişi, marşlarla ve ayak sesleriyle caddeleri inletti. Mavi berelilerin bu etkileyici geçişi, Bolu halkının büyük ilgisini çekti.

Kutlamalar, Anıtpark’ta Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Valilik meydanında devam eden etkinliklerde, öğrencilerin okuduğu şiirler, Gençlik Merkezi Folklor ekibinin gösterisi ve jimnastik, eskrim, mehteran gibi çeşitli performanslar yer aldı.

Komandoların Gövde Gösterisi: Mavi Bereliler Sahneye Çıktı

Törenin en dikkat çeken anı, Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’ndaki komandoların geçişi oldu. Türkiye’nin çift sancaklı tek tugayı olan bu birlik, iç güvenlik harekâtlarındaki başarılarıyla tanınıyor. Sis bombaları altında yürüyen mavi bereliler, izleyicilerin yoğun alkışları eşliğinde marşlar söyleyerek geçiş yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla komandoları selamlayan Bolulular, askerleri coşku ve gururla izledi.

Mavi berelilerin marşlarla ve düzenli adımlarla gerçekleştirdiği bu geçiş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Bolu’nun caddelerine taşıyarak unutulmaz anlar yaşanmasına vesile oldu.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Komandoların Coşkusu 30 Ağustos’a Damga Vurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir