Bolu’da 30 Ağustos ve Zafer Etkinlikleri Coşkusu

30 agustos 1

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, büyük bir coşkuyla kutlandı. Anıt Park’ta düzenlenen törenle başlayan kutlamalar, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Garnizon Komutan Vekili Albay Cavit Nartop ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla resmiyet kazandı.

Kent meydanında devam eden törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı, öğrenciler tarafından şiirler okundu. Ayrıca halk oyunları ekibi sahne alarak geleneksel danslarla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı mehteran takımı da gösterisiyle etkinliğe renk kattı.

Sporculara Ödüller ve Komandoların Gurur Yürüyüşü

Bolu Valisi Erkan Kılıç, yurt içi ve yurt dışında başarı elde eden sporculara hediyeler takdim ederek onları onurlandırdı. Sporcular da etkinlikte kendi gösterilerini sergileyerek izleyenlerden alkış topladı. Törenin ilerleyen saatlerinde Bolu 2. Komando Komutanlığı’ndan komandoların da katıldığı kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Komandolar, vatandaşların coşkulu alkışları eşliğinde cadde boyunca yürüyerek zafer bayramının gururunu paylaştı.

Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgün, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Garnizon Komutan Vekili Albay Cavit Nartop, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 30 Ağustos’un gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşayan Bolu halkı, bayramı büyük bir heyecanla kutladı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da 30 Ağustos ve Zafer Etkinlikleri Coşkusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir