FOMGET’in Yeni Sezon Hedefi: Şampiyonluk ve Avrupa’da Başarı

fomgetin yeni sezon hedefi sampiyonluk ve avrupada basari xxOmR7xA.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET’in Teknik Direktörü Cumali Enginar, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını açıkladı. Enginar, bu sezon Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.

Geçen yıl son maçta şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdıklarını hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  FOMGET’in Teknik Direktörü Cumali Enginar, “Yine iddialıyız. Yönetim çok özverili bir şekilde çalıştı ve gerçekten iyi bir kadro kuruldu. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk, daha sonra Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz, önümüzdeki sene UEFA’yı da koyacaklar. Tabii ki FOMGET’in her zaman hedefi şampiyonluktur, Avrupa’da da Türkiye’yi en iyi bir şekilde temsil etmektir.” dedi.

Takım kaptanı Selda Akgöz, sezonun ilk maçını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, “Geçen sene şampiyonluğu 2 puanla kaybetmiştik, çok üzülmüştük ama artık önümüze bakmak zorundayız. Yeni bir sezona başladık, takıma yeni gelen arkadaşlarımız var. Hazırız, ilk maçımızı bekliyoruz.” diye konuştu.

Selda, takım içindeki rolü hakkında, “Ben hepsinin ablasıyım, hepsinin kardeşiyim, sadece biraz daha onlara göre tecrübeliyim. O yüzden bu kaptanlığı bana verdiler, yani elimden geldiği kadar takımımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.

Takımın bu sezon şampiyonluk parolasıyla yeniden kurulduğunu vurgulayan Selda, “Hedefimiz şampiyonluk. Hedefimizi koyduk o yolda ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu. Ayrıca, “Kadın futbolunda büyük gelişmeler oldu, epeyce yol kat ettik ve daha iyisi için uğraşıyoruz.” dedi.

Ankara halkının takıma olan ilgisinin arttığını belirten Enginar, “Büyük maçlarda belli bir seyirci yoğunluğunu yakalıyoruz. Kadın futboluna ilgi gerçekten çok artıyor.” dedi.

Selda Akgöz, “Biz aileden çok burada yaşıyoruz. Ailemden çok arkadaşlarımı görüyorum, o yüzden bu kadar iyiyiz.” diyerek, takım arkadaşlarıyla olan bağlarının güçlü olduğunu ifade etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FOMGET’in Yeni Sezon Hedefi: Şampiyonluk ve Avrupa’da Başarı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir