Karabük’e 83 Yeni Doktor Geliyor

Karabük ve ilçelerine 69’u pratisyen ve 14’ü uzman olmak üzere toplam 83 hekimin atandığı bildirildi. Atamalar, Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında gerçekleştirildi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, yaptığı açıklamada, Karabük’te hekim kadrosunun güçlendiğini belirtti. Şahin, “Karabük’e tek seferde 83 yeni hekimin ataması yapıldı. Bu atamalarla, sağlık hizmetleri güçlenecek, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet sunulacak.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç ise, hekimlerin Karabük’ün merkezi ve farklı ilçelerinde görev yapacağını vurgulayarak, hekim atamalarının Karabük halkına hayırlı olmasını diledi. Keskinkılıç, atamaların sağlık hizmetlerini rahatlatacağını ve fiziki imkanların iyileştirilmesi çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da atamalardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve milletvekillerine teşekkür ederek, “118’inci Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında 69 pratisyen ve 14 uzman hekim ilimize gelecek. Hayırlı olsun. Karabük için çalışmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karabük’e 83 Yeni Doktor Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir