Eskişehir’de Polisleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 15 Yaralı Var

eskisehirde polisleri tasiyan midibus kaza yapti 15 yarali var pfXRXOP7.jpg

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde, kurtuluş etkinliklerine katılan polis memurlarını taşıyan midibüs, sağanak yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 14 polis memuru ve 1 şoför yaralandı.

Kaza, Eskişehir-Seyitgazi Karayolu’nun Karapazar ve Sarayören Mahalleleri arasındaki bir noktada gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Seyitgazi’nin Kurtuluşu ve Seyyid Battal Gazi’yi anma etkinliklerinde görevli polis memurlarını taşıyan 26 DF 596 plakalı midibüs, sürücüsü Ş.P.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda savrularak yol kenarındaki şarampole düştü.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Araçta bulunan 14 polis memuru ve 1 şoför, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılar arasında 10 polis memuru Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne, 5 memur ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralıların durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de Polisleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 15 Yaralı Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir