Bolu’nun Orman Bütçesi Ne Kadar? Dörtdivan’da Masaya Yatırıldı

orman

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, 2025 yılı bütçe toplantılarına Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü’nde devam etti. Toplantılar, Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü’nde öğleden önce, Gerede Orman İşletme Müdürlüğü’nde ise öğleden sonra gerçekleştirilen oturumlarla sürdü. Toplantılarda, her iki orman işletme müdürlüğünün damga programları masaya yatırıldı.

Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan görüşmeler, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk’ün başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Hüseyin Şahiner, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Mevlüt Arslan, Dörtdivan Orman İşletme Müdürü Halil Kuştul, Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, işletme müdür yardımcıları ve orman işletme şefleri katılım gösterdi.

Toplantıda, 2024 yılı damga programlarının gerçekleşmeleri ve mevcut durum değerlendirilerek, 2025 yılı için öngörülen program üzerinde görüşmeler yapıldı. Ayrıca, önümüzdeki yıl damga programında karşılaşılabilecek olası sorunlar ele alındı ve endüstriyel üretimle ilgili konular istişare edildi.

Damga tertibinin belirlenmesinin ardından, gündeme getirilen sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirilerek toplantı sona erdi.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’nun Orman Bütçesi Ne Kadar? Dörtdivan’da Masaya Yatırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir