Kastamonu’da Muhtarların Bağışlarıyla Ekskavatör Alındı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, köy muhtarlarının maaşları ve promosyon bağışlarıyla alınan ekskavatör hizmete girdi.

Kastamonu İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, ilçedeki 77 köy muhtarının birer aylık maaşlarını ve promosyonlarını bağışlamasıyla elde edilen kaynakla yeni bir iş makinesi satın aldı.

Kastamonu İl Özel İdaresi’nin de katkıda bulunduğu proje kapsamında alınan ekskavatör, ilçeye getirildi ve İl Özel İdare şantiyesinde düzenlenen bir törenle hizmete sunuldu. Törende konuşan Kaymakam Necdet Uçar, İnebolu’nun geniş arazi yapısına dikkat çekerek, “Yapılan çalışmalarda iş makinesinin önem taşıdığına” vurgu yaptı. Uçar, “Görev alanımızda 77 köyümüz, 14 mahallemiz ve 150’ye yakın yerleşim birimimiz bulunuyor. Tabii köylerimizin ve belediyemizin mahalleleri de var. Görev alanı ayırmıyoruz. Zaman zaman çevre ilçelerimize de destek oluyoruz. Bu nedenle garajımızın ve araçlarımızın yeni olması çok önemli.” şeklinde konuştu.

Maaşlarını bağışlayan muhtarlara teşekkür eden Uçar, “Bu ekskavatörümüzü muhtarlarımız aldı. Her muhtarımız üzerine düşeni yaparak bu aracı envanterimize kazandırdı. Sayın Valimiz Meftun Dallı’ya, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Nida Sinsi’ye ve tüm muhtarlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Dua edilmesinin ardından iş makinesi hizmete sunuldu. Törene İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, İlçe Emniyet Müdürü Cihan Gündüz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Recep Özbek ile muhtarlar ve davetliler katıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kastamonu’da Muhtarların Bağışlarıyla Ekskavatör Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir