Bolu’da Korkutan Kaza: LPG Yüklü Tırlar Çarpıştı, Alevler Patladı

kaza3 1

Bolu Dağı’nda meydana gelen bir trafik kazası, büyük bir tehlike atlattı. LPG tankları taşıyan bir tır, önünde seyreden başka bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Kaza ve Müdahale Detayları

kaza2 1

Kaza, D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı Düzce geçişindeki Darıyeri Hasanbey mevkisinde, İstanbul yönünde gerçekleşti. Sürücüsü S.S. olan 43 AAP 820 plakalı Scania marka tır, aynı yönde ilerleyen ve LPG tankları taşıyan R.İ. yönetimindeki 34 FAU 178 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle LPG yüklü tır alev aldı.

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Aynı zamanda polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri alarak, D-100 Karayolu’nun İstanbul istikametini trafiğe kapattı. İtfaiyenin hızlı müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından trafik, tek şeritten yeniden açıldı.

kaza1

Ölen veya Yaralanan Yok

Kazanın şans eseri can kaybı ya da yaralanmaya yol açmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu tür kazaların, tehlikeli madde taşıyan araçların trafikte oluşturabileceği riskleri bir kez daha gözler önüne serdiği vurgulandı.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Korkutan Kaza: LPG Yüklü Tırlar Çarpıştı, Alevler Patladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir