Kastamonu’da Coşkulu Sünnet: Beşincisi Yapıldı

kastamonuda coskulu sunnet besincisi yapildi 4maYZGWX.jpg

Kastamonu’da gerçekleştirilen Beşinci Toplu Sünnet Düğünü, coşku ve heyecan dolu anlara ev sahipliği yaptı.

Kastamonu’da, Kuzeykent Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Beşinci Toplu Sünnet Düğünü, renkli görüntülere sahne oldu.

Kastamonu’da Kuzeykent Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik, mehteran takımının gösterisi ve sünnet olan çocukların alana girişiyle başladı.

Etkinlikte, çocukların yüzlerinin boyanmasının ardından protokol üyeleri, sünnet ettirilen 42 çocuğa hediyeler takdim etti. Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, sünnet düğününe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu programın bu kadar güzel olması noktasında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bu atmosferi bizlerle buluşturduğunuz için 42 çocuğum adına hepinize çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Çölez, düğün organizasyonuna destek veren herkese teşekkür ederek, “Yaklaşık 2,5 aylık bir sürenin sonunda bizlere inandınız ve ben bu mahallenin bir ferdiyim diyerek bu programı gerçekleştirmek için çok uğraştınız. Normalde yapılan çalışmayı övmeyi sevmem ama bu akşam siz çok güzelsiniz. Bu akşam doyasıya eğleneceğiz.” şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarı, gelecek yıl gerçekleştirilecek organizasyonun daha kalabalık olacağına inandığını belirtti. Etkinlikte yapılan duaların ardından mehteran gösterisi, palyaço gösterisi ve Sepetçioğlu halk oyunu gösterisi sunuldu. Ayrıca yerel sanatçılar sahne alarak, katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Çocuklar ve aileleri, şarkılar eşliğinde coşku dolu bir gece geçirdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kastamonu’da Coşkulu Sünnet: Beşincisi Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir