Kocaeli’de Acı Motosiklet Kazası: Azdavay Belediye Başkanının Yeğeni Öldü

kocaelide aci motosiklet kazasi azdavay belediye baskaninin yegeni oldu 22lcrTOl.jpg

Kocaeli’de meydana gelen motosiklet kazasında Azdavay Belediye Başkanı’nın yeğeni hayatını kaybetti. 

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde motosikleti ile kaza yapan Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan’ın yeğeni, Doğanay Taşkan hayatını kaybetti.

Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişindeki T4 tüneli çıkışında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul istikametinde seyir halinde olan 34 MBM 142 plakalı motosiklet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Kazanın ardından motosiklette bulunan Doğanay Taşkan ve bir diğer yolcu Ş.V. yaralandı.

Yaralılar, İzmit ilçesindeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Doğanay Taşkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ş.V.’nin ise Kocaeli Şehir Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kazada yaşamını yitiren Doğanay Taşkan’ın, Kastamonu Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan’ın yeğeni olduğu öğrenildi. Doğanay Taşkan’ın cenazesi, morgdaki işlemlerinin ardından acılı ailesine teslim edildi.

Cenazenin, Kastamonu’nun Azdavay ilçesindeki Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’de Acı Motosiklet Kazası: Azdavay Belediye Başkanının Yeğeni Öldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir