Bolu ve İlçelerinde İlköğretim Haftası Kutlandı

vali1 1

Bolu’da İlköğretim Haftası, düzenlenen törenlerle kutlandı. Vali Erkan Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü, okul müdürleri, daire amirleri, öğrenciler ve ailelerin katıldığı etkinlik, Kültür İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin heyecanını yansıttı.

Vali Kılıç, yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim yılının Bolu ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin uygulanmasıyla birlikte, toplumsal değerlerimize daha sıkı bağlı bir toplum olma yolunda önemli adımlar atacağımıza inanıyorum,” dedi.

AA 20240909 35601282 35601277 BOLUDA ILKOGRETIM HAFTASI KUTLANDI 1

Vali Kılıç, Bolu’nun eğitimde altyapısını büyük ölçüde tamamladığını belirterek, “Son 2-3 yılda okullarımızı fiziki anlamda güçlendirdik. Özellikle depreme dayanıklılık konusunda önemli çalışmalar yaptık. Kalan birkaç okulumuzu da güçlendireceğiz, böylece okullarımız daha güvenli ve eğitim için ideal bir ortama kavuşacak,” ifadelerini kullandı.

Eğitimin geleceğin planlanmasındaki önemine de değinen Kılıç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kaliteli bir eğitim alması için hep birlikte gayret göstereceğiz,” dedi. Ayrıca, okullarda aile ortamının kurulmasının ve çocukların milli kültüre bağlı olarak yetiştirilmesinin önemini vurguladı.

Tören, öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterisi ve şiir dinletisi ile sona erdi.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve İlçelerinde İlköğretim Haftası Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir