Ankara’da Üst Üste Trafik Kazaları: 7 Kişi Yaralandı, 1’i Ağır

ankarada ust uste trafik kazalari 7 kisi yaralandi 1i agir EuprUbLO.jpg

Ankara Kırıkkale yolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen bir otomobil, yoldan gelen araçla çarpıştı. Kazanın meydana geldiği mevkide, 30 dakika sonra bir kaza daha gerçekleşti. Toplamda 1’i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara’nın Elmadağ ilçesi Ankara Kırıkkale yolu Lalabel mevkinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Kırıkkale Ankara yolunda seyir halinde olan 06 CAJ 848 plakalı aracın henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsü, bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada, Ankara-Kırıkkale yönünden gelen 05 LS 929 plakalı araçla çarpıştı.

Olayın ardından çevredeki sürücüler durumu hemen yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından 1’i ağır toplam 6 yaralıyı hastaneye sevk etti.

Kazanın gerçekleştiği mevkide yarım saat sonra bir kaza daha meydana geldi. Edinilen bilgilerdeki iddialara göre göre, 34 HVN 346 plakalı aracın sürücüsü, yolda bulunan 34 FIT 774 plakalı araçla çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yolda bulunan 19 TD 007 plakalı araca çarparak orta refüjde durdu. Bu zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Toplamda 1’i ağır olmak üzere 7 yaralı, çevredeki hastanelere sevk edildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da Üst Üste Trafik Kazaları: 7 Kişi Yaralandı, 1’i Ağır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir