Ak Parti Bolu İl Başkanlığında Bayrak Değişimi

akp1

Bir süredir Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Fatih Bayrak’ın yaş haddinden görevini bırakmasının ardından Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca gerçekleştirilen süreç neticesinde Tacettin Sıraç Uzunöz Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Uzunöz, 2024 yılında Ak Parti Merkez ilçe yönetiminde görev aldı .

1997 doğumlu olan Tacettin Sıraç Uzunöz 2019/2023 yılları arasında Tügva Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

Yapılan atama sonrası sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Uzunöz “Türkiye Yüzyılı’nın gençleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde amacımız, ülkesine ve milletine gönülden bağlı, çağın tüm donanımlarıyla kuşanmış arkadaşlarımızla Bolumuzda değer üreten çalışmalarımızı sürdürmektir” dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından ataması gerçekleştirilen Tacettin Sıraç Uzunöz halen kendi mimarlık ofisinde mimarlık faaliyetlerini yürütüyor.

akp2

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Bolu İl Başkanlığında Bayrak Değişimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Özünde iyi birisidir lakin Teşkilatı bilmeyen siyasetten uzak daha çok vakıf işleri bilen birisi hem kendine yazık etti hemde büyük AK Partiye

    Cevapla