Ankara Keçiören’in Çöp Sorunu Çözülüyor: Mesut Başkan Açıkladı

ankara keciorenin cop sorunu cozuluyor mesut baskan acikladi Y6XlWUjC.jpg

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçenin çöpten ve olumsuz sağlık koşullarından kurtarılacağını belirterek, “En kısa sürede ilçemizin tüm cadde ve sokağına çöp konteynerlerini yerleştirmiş olacağız” dedi.

Keçiören Belediyesi, cadde ve sokaklardaki çöp birikimlerini önlemek amacıyla hane ve iş yerlerinden çıkan çöplerin toplandığı alanlara 12 bin adet çöp konteyneri siparişi verdi. Çöp konteynerlerinin yerleştirilmesiyle birlikte, yol kenarlarında oluşan kötü görüntülerin ve sağlıksız ortamların önüne geçiliyor.

Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’mızın kalbi olan Keçiören’imizde 2024 yılında tek bir çöp konteyneri dahi yoktu. Tüm hemşehrilerimiz bilsin ki, Keçiören’imizi çöpten ve olumsuz sağlık koşullarından kurtarıyoruz. En kısa sürede ilçemizin tüm cadde ve sokağına çöp konteynerlerini yerleştirmiş olacağız” dedi.

Tüm Cadde ve Sokaklara Yerleştiriliyor

Keçiören’de dağıtılmaya başlanan 12 bin çöp konteynerinden yaklaşık bin 800’ü şimdiden çeşitli noktalara yerleştirildi. Konteyner dağıtımında görevli ekipler, önce konteynerlerin konulacağı noktaları güvenli hale getiriyor, ardından konteynerleri yerleştirerek kullanıma sunuyor. Belediye, bu çalışmayla birlikte çöp kaynaklı kötü görüntülerin ve sağlıksız ortamların tamamen ortadan kalkmasını hedefliyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Keçiören’in Çöp Sorunu Çözülüyor: Mesut Başkan Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir