Dağda Tilkinin Saldırısına Uğradı

AW282630 01 1

Gerede-Kızılcahamam ormanlarında yaşayan hayvanların fotoğraflarını çeken doğa fotoğrafçısı Ömer Melih Demirbaş, beslediği bir tilkinin saldırısına uğradı. Röportaj sırasında, “Yaban hayvanları zararsız” dediği anın hemen ardından yaşanan olay, dikkat çekti.

Demirbaş, doğa fotoğrafları çekmek için sık sık Gerede-Kızılcahamam ormanlık alanlarını ziyaret ediyor. Üç ay önce ailesiyle birlikte piknik yaptığı sırada yanına gelen bir tilkiyle aralarında bir bağ oluştu. O günden itibaren, her iki günde bir tilkiyi tavuk ciğeri ile eliyle beslemeye başladı.

“Tilkiyle Aramızda Gönül Bağı Oluştu”

Demirbaş, tilkiyle olan ilişkisini şu sözlerle anlattı: “Üç aydır bu tilkiyi besliyorum. İlk karşılaşmamızda ona yiyecek verdik ve o günden sonra sürekli geri geldi. Ona bir isim verdim ve her gün tilkiyi çağırdığımda yanımda buldum. İki günde bir buraya gelerek onu tavuk ciğeri ile besliyorum.”

Tilki ile kurduğu bağın önemine de değinen Demirbaş, “Bu tilkiyle aramızda gönülden gönüle bir bağ oluştu. Bu bağ ile doğadaki yaşamı ve hayvanları daha yakından anlamaya çalışıyorum. Birbirimizi dil olarak anlamasak da kalpten kalbe bir iletişim kurduk” dedi.

Tilkinin Saldırısı

Demirbaş, röportaj esnasında yaban hayvanlarının insanlara tehdit oluşturmadığını vurgularken beklenmedik bir olay yaşandı. “Yaban hayvanları zararsızdır, onlara tehdit olmadığınız sürece size zarar vermezler” dediği sırada arkasından yaklaşan tilki, gömleğini ısırarak çekmeye çalıştı. Sakinliğini koruyan Demirbaş, olaydan yara almadan kurtuldu.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dağda Tilkinin Saldırısına Uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir