Düzce’de Anne Adaylarına Yönelik Eğitim Düzenleniyor

duzcede anne adaylarina yonelik egitim duzenleniyor g2FP2Aas.jpg

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla eğitim programları düzenliyor. Bu eğitimlerde, doğum sonrası dönemde hayatı kolaylaştıracak pratik bilgiler paylaşılıyor.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezinde gerçekleştirilen eğitimler, ebe Meliha Şanal tarafından yürütülüyor. Eğitimlerde, doğuma hazırlık ve doğumu kolaylaştırıcı uygulamalar, emzirme, yenidoğan bakımı, bebek giydirme ve güvenli taşıma gibi konular uygulamalı olarak gösteriliyor.

Bu eğitimlerin amacı, anne ve baba adaylarının doğum sürecine dair endişelerini azaltmak ve yenidoğan bakımında daha bilgili ve güvenli hale gelmelerini sağlamaktır. Eğitimin bir diğer önemli kısmında ise Diyetisyen Sümeyra Ağırman, Fizyoterapist Gizem Taşkıran ve Psikolog Zeynep Alçelik tarafından gebelik ve doğum sonrası döneme dair önemli bilgiler aktarılıyor.

Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Her anne adayının gebelik döneminde bilgilendirilmesini bir annelik hakkı olarak değerlendiriyor ve her ay yeni gruplarla devam eden ücretsiz eğitimlerimize davet ediyoruz. Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller, mutlu aileler” ifadelerine yer verdi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan anne adaylarına belgeleri verildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de Anne Adaylarına Yönelik Eğitim Düzenleniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir