Beşiktaş, Trabzonspor Maçına Hazır: Hüseyin Yücel’den 3 Puan Mesajı

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları maça 3 puan hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

Memleketi Giresun’da taraftarlarla bir araya gelen Yücel, basına yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını belirtti. Yücel, “Bu ivmenin bozulmasını istemiyoruz. Yarın akşam kazanmak için çıkacağız. Kesinlikle 3 puan hedefliyoruz. Centilmence bir maç olmasını diliyorum. Fair-play’in hakim olduğu bir maç olmasını diliyorum. Bu vesileyle de Trabzonspor Başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok misafirperver şekilde ağırladılar” dedi.

Beşiktaş olarak transfer dönemini iyi geçirdiklerini belirten Yücel, “Yaklaşık 35 oyuncuyu hem almışız, hem göndermişiz. Alırken o kadar sıkıntı çekmedik ama oyuncularımız çıkarken… Çünkü 14 yabancı ile sınırlandırılmıştı yabancı kontenjanı. Bununla alakalı ciddi sıkıntılar çektik” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un kadro oluşturma konusunda titiz davrandığını belirten Yücel, “Çok fazla transfer yapmayacağız. Eğer yapabiliyorsak yerinde, nokta atışı, kaliteli futbolcular alalım” şeklindeki yaklaşımıyla transferleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Trabzonspor maçı için alınan deplasman taraftar yasağı kararını da değerlendiren Yücel, “Sonuna kadar saygılıyız. Ama ben burada bir parantez açmak istiyorum. Sayın Federasyon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çünkü son ana kadar maçın deplasman seyircili oynanması ile ilgili elinden geleni yaptı” dedi.

Yücel, zorlu Trabzonspor maçında temkinli bir şekilde mücadele edeceklerini belirterek, “Ayaklarımızı yere basıyoruz. Güzel bir kadro kurduk. Zorlu bir deplasman olacak ama mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

(AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Trabzonspor Maçına Hazır: Hüseyin Yücel’den 3 Puan Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir