60 Yıl Sonra Buluşan Geredeliler, Anılarını Tazeledi

orman1

Gerede Orman İşletmesi lojmanlarında 60 yıl önce birlikte büyüyen, oyunlar oynayan ve okula giden eski dostlar, yıllar sonra unutulmaz bir buluşma için 60 yıl sonra tekrar bir araya geldi.

14 Eylül 2024 Cumartesi günü gerçekleşen buluşmada, çocukluklarını geçirdikleri Gerede OİM lojmanlar bölgesinde toplanan “ihtiyar gençler” eski günleri anarak hatıralarını tazeledi.

orman3

Bu anlamlı buluşmaya, Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut ve ekibi de katıldı. Misafirleri gün boyunca yalnız bırakmayarak, idari bina ve lojmanlar bölgesindeki pek çok yeri onlara gezdirdiler.

Yıllar içinde aile büyüklerinin çoğu hayatta olmasa da, bu özel günün en yaşlı konuğu 95 yaşındaki Cafer Taşdelen, “Davulcu Cafer amca” lakabıyla tanınan Gerede’nin sevilen siması oldu.

Taşdelen, dostlarının anne ve babalarını temsilen katıldığı buluşmada, eski günlerin ruhunu canlandırarak duygusal anlar yaşattı.

Geçmişin izlerini taşıyan bu buluşma, hem eski dostların hasretini giderdi hem de unutulmaz anıların yeniden hatırlanmasını sağladı. Gün, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

orman2

(Haber: Münire Karabulut)

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
60 Yıl Sonra Buluşan Geredeliler, Anılarını Tazeledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir