Ankara’da ‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’ Sezon Finali Yaptı

ankarada yildizlarin altinda yesilcam geceleri sezon finali yapti 1DWyKK7E.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) düzenlediği ve Başkentlileri ücretsiz kültür sanat etkinlikleriyle buluşturan “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri”, Türk sinemasının efsanelerinden “Hababam Sınıfı” serisiyle sezon finalini gerçekleştirdi.

Yaz boyunca her hafta sonu düzenlenen bu nostaljik açık hava sinema etkinliği, Ankaralılar tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik, sonbaharın gelmesiyle birlikte sezonu kapattı.

“Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla düzenlenen etkinlik, “Hababam Sınıfı” serisiyle sona erdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Etkinlikleri Şube Şefi Celal Akbaş, kış sezonunda da kültür ve sanat etkinliklerine devam edeceklerini belirtti. Akbaş, “Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras olarak bıraktığı Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda 20 Temmuz’dan bugüne kadar her cumartesi gecesi ‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’ adı altında nostaljik filmlerle Ankaralı sanatseverlerle buluştuk. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak Ankaralılar için ilk kez organize ettiğimiz bu etkinliğin önümüzdeki yaz kapsamını ve içeriğini geliştirerek bir gelenek haline getirmek istiyoruz. Ankaralılara göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor ‘gelecek yaz görüşmek üzere’ diyoruz.” şeklinde konuştu.

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen etkinlik, Ankaralılara sinema keyfini açık havada yaşama imkanı sundu. Temmuz ayında başlayan bu etkinlikler, Başkentlilerin yaz akşamlarına renk kattı. Etkinliğe katılan Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da ‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’ Sezon Finali Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir