Bartın’da Yağışla Birlikte Kaza da Geldi

bartinda yagisla birlikte kaza da geldi IAgWyOn2.jpg

Bartın’da meydana gelen yağış sonrası iki ayrı kazada üç kişi yaralandı.

Bartın’da akşam saatlerinde etkili olan yağış, yollarda kayganlaşmaya neden oldu ve bu durum iki ayrı kazaya yol açtı.

İlk kazada, motosiklet sürücüsü kontrolünü kaybederek yoldan çıktı ve devrildi. Motosiklette bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Gece saatlerinde meydana gelen ikinci kazada ise, Amasra’dan Bartın şehir merkezine seyir eden 74 AAB 399 plakalı araç, Arıt yol ayrımındaki kavşağı alamadı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, refüjdeki kaldırım taşına çarparak taklalar attı. Elektrik direğini de altına alan araç, ters dönerek durabildi. Bu feci kaza anı, olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Araç içerisinde sıkışan yaralı sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Kaygan yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği iddia edilen her iki aracın sürücüsünün de alkollü olduğu belirlendi.

Öte yandan, şehirdeki yağışlar nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu ve çok sayıda maddi hasarlı kazanın da meydana geldiği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bartın’da Yağışla Birlikte Kaza da Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir