Ankara Çubuk’ta Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

ankara cubukta ogrencilerden anlamli ziyaret VKAxTf2M.jpg

Ankara Çubuk’ta öğrenciler, Terör Mağdurları Derneği’ni ziyaret ederek anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir grup öğrenci, Çubuk Terör Mağdurları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü öğrenci ve eğitmenleri, Dernek Başkanı Zeki Avan ile bir araya geldi.

Öğrencilerin çiçek hediye ettiği Avan, yapılan ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Zeki Avan, “7’den 77’ye vatan ve millet sevgisi ile dolu bu yurdun bölünmezliğini sağlamak için canlarını veren, bedenlerini siper eden şehit ve gazilerin hatıralarını yaşatmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını” belirtti. Avan, ayrıca bu tür ziyaretlerin, şehit ve gazi aileleri adına kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayarak, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın vatan ve millet sevgisi ile büyümeleri bu vatanın teminatı olacaktır.” dedi.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi yetkililerine bu konudaki hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür eden Avan, ziyaret anısına öğrencilere Türk bayrağı ve üzerinde ilçenin 72 şehidinin fotoğrafının bulunduğu pano hediye etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Çubuk’ta Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir