Gerede’de Kaçırılmayacak Fırsat: 8 Satış, 1 Kiralama Yapılacak

Gerede'de Kaçırılmayacak Fırsat 8 Satış 1 Kiralama Yapılacak

Gerede Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından düzenlenen ihaleyle Gerede ilçesinde 8 farklı gayrimenkul ve arsanın satışı ile 1 yerin kiralaması gerçekleştirilecek.

İhaleler 3-4 Ekim’de

İhaleler, 3 ve 4 Ekim tarihlerinde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile yapılacak.

Satış ve Kiralama Yapılacak Yerler

Gerede Kitirler Mahallesi’nde konut+ticari alan satışa sunulurken, ayrıca Gerede’nin Orta Mahalle ve Seviller Mahallesi’nde hazineye ait 2 arsa satışa çıkarılacak.

Havullu Köyü’nde 20 bin metrekarelik bir alan kiralanacak olup, bunun yanı sıra, Muratfakı, Yeniyapar, Mukamlar ve Karacadağdemirciler köylerinde de çeşitli hazine arsalarının satışı yapılacak.

İhaleler, Gerede Kaymakamlığı binasında yer alan Milli Emlak Şefliği’nde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin, geçici teminat bedellerini Bolu Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü veznesine yatırarak, alındı belgelerini ihale saatinden önce komisyona teslim etmeleri gerekiyor.

Ödeme Koşulları

İhaleyi kazanan alıcılar, peşin ödeme yapmaları halinde ihale bedelinde %10 indirimden yararlanacaklar. Taksitle ödeme seçeneğini tercih edenler içinse farklı ödeme planları sunuluyor:

En az %20’si peşin, kalan tutar 5 yıl boyunca 60 taksitte ödenebilir.

En az %25’i peşin, kalan tutar 7 yıl boyunca 84 taksitte ödenebilir.

En az %30’u peşin, kalan tutar 10 yıl boyunca 120 taksitte ödenebilir.

Ödeme planlarında kalan borç, her yıl Ocak ve Temmuz aylarında Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜFE) açıkladığı aylık enflasyon oranlarına göre güncellenerek hesaplanacak.

Bu ihaleler, yatırım fırsatlarını değerlendirmek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

İhale ayrıntıları Gerede Medyatakip Gazetesi’nin 20 Eylül tarihli sayısında yayınlandı.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Kaçırılmayacak Fırsat: 8 Satış, 1 Kiralama Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir