Bolu’da Kayıpların Önüne Geçmek İçin Eğitim Verildi

orman2 4

Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, Seben Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Taşlıyayla Orman Emvali Deposunda incelemelerde bulunarak, depo yönetimi ve işleyişine dair hizmet içi bir eğitim düzenledi.

Eğitime, Seben Orman İşletme Müdürü Sinan Çilingir, müdür yardımcıları, işletme şefleri, orman muhafaza memurları, mesaha ve depo çalışanları ile istif işini yürüten yüklenici görevlileri katıldı.

orman1 5

Belen, yaptığı incelemelerde depo iç düzeninin ve istifleme işlemlerinin standarda uygun olarak yapılmasının önemini vurguladı.

Bu sayede, değer kayıplarının önüne geçilebileceğini belirtti. Ayrıca, üretimde kaliteye odaklanılması gerektiğini ve piyasa taleplerine uygun emval üretiminin sürdürülebilir orman yönetimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Eğitimde, çalışanlara teknik standartlar ve üretim süreçlerine dair detaylar aktarılırken, emval kalitesini artırma yolları üzerinde duruldu.

Bu inceleme ve eğitimler, hem çalışanların bilgi düzeyini artırmayı hem de üretim süreçlerinde verimliliği sağlamayı hedefliyor.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Kayıpların Önüne Geçmek İçin Eğitim Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir