AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Zonguldak’ta Temaslarda Bulundu

ak parti genel baskan yardimcisi zonguldakta temaslarda bulundu dGtDBvyP.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Zonguldak’ta çeşitli temaslarda bulunarak, 31 Mart seçimlerinin ardından partinin izlediği yol haritasını değerlendirdi. Yılmaz, “Milletimizin bizim daha iyisini yapmamız için daha fazla çalışmamız gerektiğine dönük tembih ve talimatlarını adeta sandıktan çıkan sonuçlardan okuyup değerlendiriyoruz.” dedi.

İlk olarak AK Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret eden Yılmaz, burada AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile bir araya geldi. İl Başkanlığı binasına geçerek anı defterini imzalayan Yılmaz’a, tablonun yanı sıra Devrek bastonu hediye edildi.

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’nin çeşitli illerini ziyaret ettiklerini belirtti. Yerel seçimde çıkan sonuçları iyi bir şekilde analiz ettiklerini vurgulayan Yılmaz, “Sandığın ne anlattığını çok iyi gördük. Bu değerlendirmelerde de milletimizin dediğini, ‘Yok öyle bir şey.’ falan diyen bir iyimserlik içerisinde değiliz. Biz eksiklerimizin olduğunu görüyoruz, eksiklerimizi okuyoruz.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Daha iyisini yapmak üzere de 1 Nisan sabahından bu yana da ülkemizin illerini dolaşıyoruz. 50’nin üzerinde ilimizi de bu süreçte ziyaret ettim.” Toplantının ardından, partililerle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Yılmaz, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu da ziyaret etti. Bu ziyarette, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve diğer ilgililer de yer aldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Zonguldak’ta Temaslarda Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir