Kastamonu’da 18 Yıl Önce Kaybolan Kadın Olayı: Oğlundan Sonra Gelini de Tutuklandı

kastamonuda 18 yil once kaybolan kadin olayi oglundan sonra gelini de tutuklandi F3QP1X5A.jpg

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nun kaybolmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan gelini Nevin Musaoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kayıp kadının oğlu da daha önce tutuklanmıştı.

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nun kızları, annelerinin kaybolmasıyla ilgili bir televizyon programına katılarak, kardeşleri Aydın Musaoğlu’ndan şüphelendiklerini dile getirdikten sonra Azdavay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Aydın Musaoğlu’nun eşi Nevin Musaoğlu da gözaltına alındı.

Kazı ve Arama Çalışmaları Yapıldı

Soruşturma sırasında, kayıp kadının o dönemde birlikte yaşadığı oğlunun evinin bahçesinde kepçe ile kazı yapıldı. Ayrıca, garajın tavanı ve tabanında beton kırılarak aramalar gerçekleştirildi. Olayla ilgili olarak kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu da daha önce tutuklanmıştı.

Kasten Öldürme Suçlamasıyla Tutuklandı

Nevin Musaoğlu, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından “kasten öldürmek” suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Nevin Musaoğlu’nun tutuklanmasına karar verdi.

2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu’nun akıbetine yönelik soruşturma halen devam ediyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kastamonu’da 18 Yıl Önce Kaybolan Kadın Olayı: Oğlundan Sonra Gelini de Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir