Sonbahar Geldi! Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Trençkot Nasıl Kombinlenir3

Trençkot nasıl kombinlenir sorusu ile özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında sık sık karşılaşılmaktadır. Bu mevsimlerin kurtarıcı dış giyim ürünlerinden biri olarak trençkotlar hem ofis şıklıklarına hem de sokak stillerine kesinlikle kusursuz uyum sağlar. Küçük dokunuşlarla günlük kombinleri üst seviyelere çıkaran, özel günlerde çeşitli elbiselerle tercih edilen ve klasik tarzları benimseme noktasında büyük rol oynayan trençkotların pek çok farklı renk seçeneği de bulunmaktadır. Bu vazgeçilmez dış giyim ürünü ile nasıl kusursuz kombinler oluşturulur gelin birlikte göz atalım.

Günlük Kombinlerde Trençkot

Bilindiği üzere trençkotlar özellikle de mevsim geçişlerinde olmazsa olmaz dış giyim ürünlerinden biri olarak tercih ediliyor. Ufacık dokunuşlarla daha özgün görünümler elde etmeye yardımcı olan trençkotları kombinlerken ayakkabı detayına gereken önemi vermeyi tercih edebilirsiniz. Şöyle ki, daha basic stiller yaratma noktasında çeşitli sneaker modelleri ve spor ayakkabılar trençkot modeliniz ile kesinlikle muhteşem bir uyum yakalayabilecektir. Trençkot nasıl kombinlenir diye düşünüyorsanız ve daha şık görünümler elde etmeyi hedefliyorsanız da topuklu ayakkabı çeşitleri ve topuklu çizmeler kombininizi daha şık seviyelere taşımak için yeterli olacaktır. Bir diğer önemli detay ise, pantolon tercihleri. Günlük kombinlerde trençkotlar kot pantolonlar ve taytlar ile oldukça güzel görünür.

Trenckot Nasil Kombinlenir

Klasik Görünümler Elde Etmede Trençkot

Trençkot nasıl kombinlenir diye düşünen ve daha klasik görünümlerde olmayı tercih edenler ise sadelikten şaşmamalı. Bu demek oluyor ki trençkotunuz ile tercih edeceğiniz diğer tüm parçalar az detaylara sahip olmalı ve böylece tüm odak trençkotunuz olmalı. Ayrıca renk seçimlerini de mutlaka bu noktada devreye sokmalı ve toprak tonları, bej tonları tercih etmelisiniz. Kalem eteklerden tutun kumaş pantolon çeşitlerine varana kadar pek çok alt giyim ürününü bej tonlarında tercih edebilir, yine aynı tonlara sahip olan bluzlar ve tişört gibi parçalar ile çok daha klasik görünümler ile bir arada olabilirsiniz. 

Özel Günlerde Trençkot

Özel günlerde dış giyim olarak trençkot tercih etmek istiyorsanız şanslınız çünkü trençkotlar her türlü stile ve ortama uyum sağlayan muhteşem parçalardan biri olduğu için tercih edeceğiniz kıyafete direkt olarak uyum sağlayabilecektir. Örneğin şık bir mini elbise ve çizme kombininizi trençkotunuz ile çok daha ideal bir görünüme ulaştırmayı başarabilirsiniz. Aynı şekilde midi boy elbiseler ile de trençkotlar son derece uyumlu bir görünüm sunacaktır.

Trenckot Nasil Kombinlenir2

Oversize Kesimli Trençkotlar

Trençkot nasıl kombinlenir sorusu aslında biraz da trençkot modelinin kesimine ve rengi gibi detaylarına göre yorumlanabilmektedir. Özellikle daha rahat ve salaş görünümler için tercih edilmekte olan oversize kesimli trençkot modellerini hem kot pantolonlar ile hem de kumaş pantolonlar ve etekler ile kombin yapabilirsiniz. Aynı şekilde bu trençkot modelleri spor ayakkabılar ile de topuklularla da kusursuz bir görünüm sunacaktır.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sonbahar Geldi! Trençkot Nasıl Kombinlenir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir