Sakarya’da Farkındalık Etkinliği

sakaryada farkindalik etkinligi znVnT21c.jpg

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, ampute futbol sezonunu farkındalık etkinliğiyle açtı. Takım, başarılarını sürdürmeyi hedeflerken, maddi destek de bekliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Farkındalık ve Ampute Futbol Sezon Açılış” programı, Adapazarı’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte ampute futbol takımı oyuncuları, yöneticiler ve davetliler bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım, ampute futbol takımının 2018 yılında kurulmasından bu yana kısa sürede önemli başarılara imza attığını belirtti. Yıldırım, yeni sezon öncesinde takıma maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla bu organizasyonu düzenlediklerini ifade etti.

Büyük Başarılar ve Centilmenlik Ödülü

Yıldırım, kısıtlı imkanlara rağmen kulübün büyük başarılar elde ettiğini vurgulayarak, 2021-2022 sezonunda takımın 24 maçta hiç yenilgi almadan şampiyon olduğunu belirtti. 2022-2023 sezonunda ise saha içi ve dışında hiçbir olumsuz olay yaşamadan “Türkiye’nin En Centilmen Takımı” ödülünü aldıklarını ve bu ödülün kazandıkları kupalardan daha değerli olduğunu dile getirdi.

Yıldırım, herkesin engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, geçen yıl motosiklet kazasında ayağını kaybeden Muhammed Enes’i takıma kattıklarını ve bu sporcunun milli takım kampına seçilerek büyük bir başarıya imza attığını anlattı.

Maddi Destek Beklentisi

Takımın sadece bir futbol takımı olmadığını, aynı zamanda bir proje olduğunu belirten Yıldırım, Süper Lig’de yer alan takımın devamlılığı için maddi destek beklediklerini açıkladı.

Destek Mesajları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sungur Mehmet Yeni, takımın kısa sürede bu seviyeye gelmesinin önemine dikkat çekerek sporcuları tebrik etti. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ise, engelli sporcuların hayata küsmeyerek bu başarıları elde ettiklerini vurgulayarak, bütçe imkanları doğrultusunda takıma destek sağlayacaklarını belirtti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakarya’da Farkındalık Etkinliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir