Sakaryaspor Teknik Direktörü Kaya’dan Maç Değerlendirmesi

sakaryaspor teknik direktoru kayadan mac degerlendirmesi 1jwluBlh.jpg

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, takımının performansını değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor Teknik Direktörü, “Ümraniyespor maçının ardından 6 gün iyi hazırlandık. Yaptığımız analizde ilk 45 dakika haklı çıktık. Kora kor bir mücadele vardı. Onlarda bizde çok istiyorduk. Her maça böyle hazırlanıyoruz. Bütün oyuncuları ortak paydada kullanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün maçın sorumluluğunu üstüme alacağım” ifadelerini kullandı.

Kaya, sözlerine şöyle devam etti: “90+6 dakika boyunca kaleye bir tane şutumuz yoktu. Kendimizi geliştirmekten başka çaremiz yok. Önümüzdeki hafta maça hazırlanacağız.”

Bir gazetecinin, Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in uğradığı saldırı sonrasında futbolcuların durumuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Kaya, “Futbolcularımla sahada kalmaya özen gösteriyorum. Yarın bir kongremiz var. Orayla hiç bizim bir ilgimiz alakamız yok. Yönetim haricinde 25 gün yaşadık. Bunda bir beraberlik, bir galibiyet, bir mağlubiyet ama biz hep sahanın içinde oyuncularda kalmaya çalıştık. İnşallah güzel bir yönetim bizi iyi yönetecek. Hepimiz için çok önemli. Toparlanırız, ben takımıma güveniyorum.” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakaryaspor Teknik Direktörü Kaya’dan Maç Değerlendirmesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir