Ofis Stili Oluşturmanın Püf Noktaları

Ofis Stili Olusturmanin Puf Noktalari

Pek çok kişi, çalıştığı ortamda iyi görünmeyi de ister. Bunu gerçekleştirmenin en eşsiz yolu ise ofis stili oluşturmanın püf noktaları ile gardırobunuzda muhteşem parçalara yer açmak olacaktır. Genel itibariyle çoğu insan için ofis stilleri sıkıcı olarak değerlendirir ancak profesyonel iş ortamlarında çalışmak demek şık görünümleri korumak anlamına da gelmektedir. Hem şık görünümler sunan hem de gün boyunca ofiste rahat hissetmeye yardımcı olan pek çok ofis stili vardır. Sizler de püf noktalarını göz önünde bulundurarak kendi ofislerinizin en şık çalışanı olabilirsiniz.

Ofis Stili Olusturmanin Puf Noktalari3

Klas Görünümler Elde Edin

Bir ofis ortamında şık bir görünmek için en ideal yollardan biri klas kıyafetler arasından seçim yapmaktır. Ofis stili oluşturmanın püf noktaları listesinin de ilk maddesini oluşturmakta olan klas görünümler ile sizler gün boyu rahat bir hissiyat içinde de olabilirsiniz. Önemli olan aşırıya kaçan detaylardan ve çok yüksek topuklara sahip olan ayakkabılardan uzak durmak olacaktır. Klas görünümler elde etmek için daha sade ancak daha havalı görünümler sunan parçalara yönelmeniz gerekir.

Açık Tonlara Yönelin

Şık görünümlere kavuşmak için belki de en doğru renkler açık tonlardan oluşuyor. Toprak tonlarını, beyaz rengini ve daha soft renkleri tercih ederek sizler ofis şıklıklarınızı göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Örneğin kahverengi bir kumaş pantolon ile kış aylarında beyaz balıkçı yaka kazak mükemmel derecede uyum içerisine girecektir. Yaz aylarında ise beyaz balıkçı kazak yerine beyaz keten bir gömlek tercih edebilirsiniz.  Dönüşümlü kombinler elde etmek adına kumaş pantolonların farklı tonlarını edinmeyi de düşünebilirsiniz.

Blazer Ceketleri İhmal Etmeyin

Ofis stili oluşturmanın püf noktaları arasında blazer ceketleri ihmal etmemeniz de bulunuyor. Ofis şıklıklarının olmazsa olmaz parçalarından olan çeşitli blazer ceketler hem mevsim geçişlerinde dış giyim ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor hem de profesyonel görünümlere kavuşmanıza yardımcı oluyor. Pötikareli detaylara sahip olan blazer bir ceketi siyah kumaş bir pantolon ile kombin yapabilir, blazer ceketin içerisine de lacivert, siyah veya bej tonlarında badiler giyebilirsiniz. Daha klasik bir görünüm elde etmek için ise tüm parçaları tercih edeceğiniz blazer ceket ile aynı renkte seçebilirsiniz. Bu kombinin tamamlayıcı ise hiç şüphesiz bir stiletto ayakkabı olacaktır.

Ofis Stili Olusturmanin Puf Noktalari2

Sade Aksesuarlar ve Klasik Ayakkabılar

Ofis stili oluşturmanın püf noktaları söz konusu olduğunda takı ve ayakkabı seçimlerinin önemini de vurgulamak gerekiyor. Her kıyafet stilinde olduğu gibi ofis stillerinde de aksesuarlara yer vermek gerekiyor. Ancak tercih edilecek olan kıyafetler ile aksesuarların bir uyum yakalamasına dikkat etmek önemli. Bu nedenle her daim sade ancak zarif görünümler sunan aksesuarlar tercih etmenizde fayda var. Aşırı abartılı yüzükler ve kolyeler ofis stillerinde ne yazık ki ideal olmayacaktır. Ayakkabılara gelince, tercih edeceğiniz kıyafetlere göre işlemeli veya tek renkli klasik ayakkabılara yönelebilirsiniz.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ofis Stili Oluşturmanın Püf Noktaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir