Bolu’da Trajik Kaza: 2 Yaralı

Bolu'da Trajik Kaza 1

Bolu-Mudurnu karayolunda, Tepe Karakolu mevkiinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında toplam 2 kişi yaralandı. İlk kaza, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan bir pikap ile bir yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana geldi.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Bolu’dan Mudurnu ilçesine doğru seyir halinde olan Canan A. yönetimindeki 14 EY 626 plakalı pikap, yağmur nedeniyle kayarak Mehmet H.’nin kullandığı 14 AAR 888 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Pikapta bulunan bir yolcu kazayı hafif yaralarla atlattı.

Boluda Trajik Kaza 2

Yardım İçin Duran Araca Kamyon Çarptı

Kazayı gören Halil A., 14 ABK 538 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken durarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmek istedi. Ancak, Halil A.’nın park ettiği araca, Recep Ö.’nün kullandığı 14 AR 511 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ve kamyon su kanalına devrildi. Halil A.’nın eşi bu kazada hafif yaralandı.

Sağlık Ekipleri Hızla Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan iki kişiye ayakta müdahalede bulundu. Canan A., kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Yağmur nedeniyle aracım kaydı ve minibüse çarptım” dedi.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Trajik Kaza: 2 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir