Ankara Keçiören’de Temizlik Seferberliği

ankara keciorende temizlik seferberligi UACJECew.jpg

Ankara’nın Keçiören ilçesinde belediye, cadde, meydan, park ve bahçelerde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde ilçe sakinlerinin sıkça tercih ettiği park ve bahçe alanlarında temizlik seferberliği ilan eden Keçiören Belediyesi, son olarak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Gölet kirliliği, bulanıklığı ve kötü kokuları önlemek amacıyla detaylı bir temizlik başlatan ekipler, göletin boşaltılmasının ardından gölet dibinde biriken çamurları tazyikli su ile temizledi. Zemininde oluşan tortu ve taşlardan arındırılan gölet, sağlıklı ve temiz bir hale getirildi.

Şelalenin döküldüğü noktada biriken atıkların toplanmasının yanı sıra, gölet çevresinde ve parkın her köşesinde yapılan çöp toplama, yıkama ve çevre düzenleme çalışmalarıyla park, temiz ve ferah bir görünüme kavuştu.

Ayrıca, park içerisindeki kamelya, masa ve korkulukların detaylı temizliğini gerçekleştiren ekipler, bu alanları ziyaretçiler için daha huzurlu ve temiz bir hale getirdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Keçiören’de Temizlik Seferberliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir