Sakarya Ferizli Tarım Festivali Başarıyla Tamamlandı

sakarya ferizli tarim festivali basariyla tamamlandi bOxMIRLb.jpg

Ferizli Tarım Festivali, yerel üreticilerin ve tarım sektörünün bir araya geldiği, zengin etkinliklerle dolu bir organizasyon olarak başarıyla tamamlandı. Bu yılki festival, katılımcılara tarımın önemini ve çeşitliliğini bir kez daha hatırlattı.

Sakarya Ferizli’de belediyenin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Ferizli Tarım Festivali” başarılı bir şekilde tamamlandı. Etkinlikte, yöresel yemek çeşitleri, el sanatları, giyim, hediyelik eşyalar ve tarım aletleri gibi birçok stant açıldı. Vatandaşlar, festival alanına büyük ilgi gösterdi.

Festival alanını ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata ile birlikte etkinliğe katıldı. İnci, burada yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlarının ne kadar zor şartlar altında görev yaptıklarını biliyorum. Bunun için başkanlarımızın çalışmalarına, projelerine her zaman destek vermeye çalışıyorum. Tüm belediye başkanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata ise festival boyunca kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere ve sponsorluk katkısı veren esnafa teşekkür etti. Ata, “Festivalimizin bundan sonra belediyemiz tarafından geleneksel olarak yapılması için çalışmalarımıza başlıyoruz.” dedi.

20 Eylül Cuma günü açılışı yapılan festival, bir halk konseriyle sona erdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakarya Ferizli Tarım Festivali Başarıyla Tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir