Ankara Çankaya’da Önce Öldürmüş, Sonra Yangın Çıkarmış

ankara cankayada once oldurmus sonra yangin cikarmis AOQzQklP.jpg

Ankara’nın Çankaya ilçesinde cinayet işlediği evde arkadaşını öldürdükten sonra yangın süsü vermeye çalışan şüpheli yakalandı. Eğlence mekanında yakalanan zanlının, emniyetteki ifadesinde, “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” dediği bildirildi.

Olay, dün sabah saat 09.10 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddialara göre, 65 yaşındaki Ü.U., yalnız yaşadığı evine misafir gelen arkadaşı S.K. (62) ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte iki arkadaş arasında kavga çıktı. S.K., çekiçle başından yaraladığı arkadaşına düşme süsü vermeye çalıştı ve evin bir kısmını da yakarak olay yerinden kaçtı.

Dumanı fark eden mahalleli durumu yetkililere bildirdi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra Ü.U.’nun cesediyle karşılaştı. Olayın polise bildirilmesi üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedin yanarak ölmediğini ve evin kasıtlı bir şekilde ateşe verildiğini belirledi. Bu doğrultuda, cinayet büro polisleri, şüpheli S.K.’yi yakalamak için harekete geçti.

Şüpheli S.K., polisi yanıltmak için şehir dışına çıkma senaryosu tasarladı. Kendini arayan polislerden kurtulmak amacıyla önce otogara gitti ve burada şehir dışına çıkıyormuş gibi izlenim verdi. Ancak otogardan çıktıktan sonra Çankaya’nın Esat Mahallesi’nde saklandığı tespit edildi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucunda bir eğlence mekanında olduğu belirlenen zanlı yakalandı.

Emniyete götürülen S.K., suçunu itiraf etti ve ifadesinde “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” dedi. Şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Çankaya’da Önce Öldürmüş, Sonra Yangın Çıkarmış

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir