Gerede’den Dörtdivan’a Binlerce Liralık Bağış

Dörtdivan Bağış

Dörtdivanspor’a destek amacıyla Bağış Gecesi düzenlendi. Geceye, Gerede ve çevre illerden iş insanları ve gurbetçilerden gelen bağışlar damga vurdu.

Bolu 1. Amatör Lig’de mücadele eden Dörtdivanspor’un geleceğine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Bağış Gecesi gerçekleşti. “Dörtdivanspor İçin Elele” kampanyasının ikinci yılında düzenlenen etkinlik, Dörtdivan Meydanı’nda gerçekleştirildi. Geceye, başta Gerede olmak üzere çevre illerden iş insanları ve gurbetçilerin yaptığı bağışlar damga vurdu.

Etkinliğe, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivanspor Başkanı Fatih Özdemir, DİVANKAV Başkanı Ahmet Ersoy, Dörtdivanlılar Derneği Başkanı Fahrettin Özkorkmaz ve Dörtdivanspor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Dörtdivanspor’un ana sponsoru olan Decolux firmasının sahibi Hamza Başaran’ın yaptığı öncülük, geceye ivme kazandırdı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iş insanlarının katkıları dikkat çekti.

Gecenin en çok konuşulan anlarından biri, Geredeli iş insanı İbrahim Ercan’ın 60 bin TL, bir diğer tanınmış isim Akif Allar’ın ise 50 bin TL bağış yapması oldu. Ayrıca, Yeniçağa, Çorum, Düzce ve Sakarya’dan gelen destekler de takıma büyük moral verdi. Bağışlar, yalnızca bölgedeki iş insanlarıyla sınırlı kalmadı; yurt içindeki ve yurt dışındaki Dörtdivanlı gurbetçiler de telefonla bağlanarak maddi desteklerini ilettiler.

Dörtdivanspor Başkanı Fatih Özdemir, gece sonunda yaptığı konuşmada, toplanan bağışların takımı Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkarmak için en verimli şekilde kullanılacağını ifade etti. Özdemir, tüm bağışçılara teşekkür ederek, bu gecenin Dörtdivanspor’un geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’den Dörtdivan’a Binlerce Liralık Bağış

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir