ATO Başkanı Baran, BBP Genel Başkanı Destici’yi Ziyaret Etti

ato baskani baran bbp genel baskani desticiyi ziyaret etti QeJnY8L9.jpg

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi BBP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ziyarette yaptığı konuşmada, Baran ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Ahilik Haftası’nı kutladı. Ahiliğin Anadolu’nun en önemli kültürel değerlerinden biri olduğunu belirten Destici, “Türkiye’nin bugün Ahilik ruhuna en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerden birinin içinden geçiyoruz.” dedi. Ayrıca, esnafın büyük bölümünün bu ruha sahip çıktığını vurguladı.

Kovid-19 salgını sonrası ekonomik krizin en ağır etkilerini esnaf ve sanayicilerin yaşadığını söyleyen Destici, buna rağmen esnafın devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü ve milletin kardeşliği için fedakarlık yaptığını ifade etti.

ATO Başkanı Gürsel Baran ise Türkiye’nin stratejik coğrafyasına dikkat çekerek, “Biz, bulunduğumuz maliyetli coğrafyada çok güçlü olmak zorundayız.” dedi. Baran, ATO olarak üyelerinin önünü açmak ve şehirlerin ekonomisini daha ileri taşımak için çaba gösterdiklerini belirtti. Ayrıca, “Pandemiden sonra, bütün dünya gördü ki biz bulunduğumuz coğrafyanın tedarik merkezi çok rahat olabiliriz.” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ATO Başkanı Baran, BBP Genel Başkanı Destici’yi Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir