Düzce’de Hafızlık Yarışması Bölge Finali Gerçekleşti

duzcede hafizlik yarismasi bolge finali gerceklesti SWbB13bQ.jpg

Düzce’de düzenlenen Hafızlık Yarışması Bölge Finali, genç hafızların yeteneklerini sergilediği ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşattığı bir etkinlik oldu. Yarışma, katılımcıların bilgi ve becerilerini ortaya koyduğu önemli bir platform sundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde, Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen 2024 Yılı Hafızlık Yarışması’nın bölge finali Düzce’de yapıldı. Düzce İl Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen final, kız ve erkek hafız öğrencilerin katılımıyla iki oturumda gerçekleşti.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Düzce İl Müftüsü Vekili Hasan İzmirli, katılımcılara hitap etti. İzmirli, “Öncelikle hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen anne-babalarına ve din görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kelamullahı ezberleyen ‘lafzın hamili mananın amili’ kıymetli öğrencilerimizin her birine tek tek başarılar diliyorum” dedi.

Yarışma sonucunda, kız öğrenciler kategorisinde Tokat Fatıma Tüz Zehra Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Rümeysa Yıldız, erkek öğrenciler kategorisinde ise Kastamonu Seyyid Zülfikar Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Furkan Çiftçi bölge birincisi oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek program sona erdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de Hafızlık Yarışması Bölge Finali Gerçekleşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir