Bolu’da 180 Personel Alımı: Başvurular Başladı!

featured

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu’daki eğitim kurumlarında altı aylık süreyle temizlik görevlisi olarak istihdam edilmek üzere 180 kişinin alınacağını duyurdu.

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında yapılacak alımlara başvurular 25 Eylül 2024 tarihinde başlamış olup, 27 Eylül 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. İş fırsatını kaçırmamak için başvurularınızı hızla tamamlayın!

Başvuru Kanalları

İş başvuruları, işkur.gov.tr e-şube, ALO 170 hattı veya İŞKUR müdürlükleri aracılığıyla yapılabilecek. Her ilde personel sayıları ayrı ayrı açıklanırken, Bolu için 180 kişilik kadro ayrıldı. Başvuruların tamamlanmasının ardından, uygun adaylar arasından kura ile seçim yapılacak.

iskur 1

Kura Çekimi Ne Zaman?

Bolu’da başvuru yapan adaylar arasından seçilecek 180 kişi, 1 Ekim 2024 Salı günü yapılacak noter huzurundaki kura çekimiyle belirlenecek. Kurada adı çıkan kişiler, 7 Ekim 2024 tarihinde işe başlayacak ve bu kişiler için iş sözleşmesi 4 Nisan 2025 tarihinde sona erecek.

Çalışma Şartları

Alınacak kişiler, haftada beş gün, 09:00-16:00 saatleri arasında çalışacak. Asgari ücret maaşı ile sigorta primleri devlet tarafından karşılanacak. Ancak, daha önce TYP’den çalışmış ve çalışma gün hakkı dolmuş olan kişiler, yeniden başvuru yapamayacak. Aynı zamanda, başvuru yapacak kişilerin hanesindeki toplam gelirin, asgari ücretin 1,5 katını geçmemesi gerekiyor.

Kimler Başvurabilir?

  • Asgari ücret düzeyinde maaş alacak,
  • Haftada 5 gün, günde 7 saat çalışacak,
  • Gelir durumu uygun olan kişiler kuraya katılabilecek.

Son başvuru tarihi 27 Eylül 2024, bu fırsatı kaçırmayın!

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da 180 Personel Alımı: Başvurular Başladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir