Bolu’ya Yeni Okul Müjdesi

Ahmet Baysal

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu’da yeni bir ortaokul inşa edeceklerini duyurdu. Kılıçarslan ve Alpağutbey Mahallelerine hizmet verecek olan ortaokulun çalışmalarına başlandığını belirten Baysal, “Maliyeti ne olursa olsun, bu projeyi tamamlayıp Bolululara teslim edeceğiz” dedi.

Yeni Okul Müjdesi

Vakıf Başkanı Baysal, Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın desteğiyle ortaokul ihtiyacının karşılanacağını açıkladı. Kılıçarslan ve Alpağutbey Mahallelerinde eğitim alanında sıkıntı yaşandığını belirten Baysal, 40 kişilik sınıfların bulunduğu bölgede acil bir ortaokul ihtiyacı olduğunu vurguladı. Projenin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlandığını ve kısa sürede protokolün imzalanacağını ekledi.

Sağlık ve Eğitim Merkezleri

Sağlık alanındaki çalışmalara da değinen Baysal, vakıf olarak Bolu’da 148’inci eseri tamamlamak üzere olduklarını söyledi. Yeni sağlık tesislerinin yanı sıra, Esin Baysal adına bir sağlık merkezi de inşa edileceğini duyurdu.

Vakıf Gelirlerinin Kullanımı

Vakıf gelirlerinin önemli bir kısmının sağlık ve eğitim yatırımlarına harcandığını belirten Baysal, bu yılki bütçelerinin yaklaşık 60 milyon lira olduğunu ve üçte ikisini bu tür projelere ayıracaklarını söyledi.

Yatırımlar Devam Ediyor

Baysal, Bolu’ya yapılacak yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Ortaokul projesini üç yıl içinde tamamlayacağız ve Bolululara teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’ya Yeni Okul Müjdesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir