Kocaeli Körfez’de Eski Eşinin Bıçaklı Saldırısına Uğradı

kocaeli korfezde eski esinin bicakli saldirisina ugradi LIK6hL3y.jpg

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, iki çocuğunu okula götürmek üzere evinden çıkan genç kadın, bir yıl önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Arzu R. (34), çocuklarını okula götürmek için evden çıktığında, boşandığı eski eşi Fatih Y. ile karşılaştı. İkili arasında bina önünde başlayan tartışma, Fatih Y.’nin cebinden çıkardığı bıçakla Arzu R.’yi iki çocuğunun gözü önünde bıçaklamasıyla sonuçlandı. Yaralanan Arzu R., olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından Fatih Y. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Fatih Y.’nin, Arzu R.’yi zaman zaman tehdit ettiği ve bu nedenle hakkında bir uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.

Kızım Tehdit Altında

Olayı anlatan Arzu R.’nin annesi, “Kızım çocuklarını okula götürmüş. Şahıs onu yakalamış. İçeriye girmesi için zorlamış. Kızım da gördüklerine ’Polisi arayın’ demiş. O arada benim arkadaşlarım beni aradı. ’Kızını zorla eve soktu’ dediler, ben de geldim. Bacağını bıçaklamış. Kızım tehdit altında” şeklinde konuştu.

Anne, adalet talebinde bulunarak, “Adalet yok. Benim kızım 2 senedir tehdit altında. Başımız belaya girecek. Ya o bizi öldürecek, ya da biz onu. Bugün gelmiş olay çıkarmış. Benim kızım öldükten sonra iş işten geçecek. Korkuyla yaşıyoruz. Çocuğunu okula korkuyla götürüyor.” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli Körfez’de Eski Eşinin Bıçaklı Saldırısına Uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir