Zonguldak’ta Usulsüz Rapor Operasyonu: 7 Kişi Gözaltına Alındı

zonguldakta usulsuz rapor operasyonu 7 kisi gozaltina alindi 4NaCV4Yu.jpg

Zonguldak’ta gerçekleştirilen usulsüz rapor düzenleme operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak’ta, devlet hastanesinden 129 kişiye usulsüz bir şekilde rapor düzenleyerek haksız kazanç sağlandığı iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu “Kuyu 28” operasyonu çerçevesinde, Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, 7 kişi sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında Düzce’de doktor olduğu öğrenilen N.T., eczane çalışanı ve muhtar olduğu belirtilen Ö.K., kendisini hemşire olarak tanıtan İ.Ç., Düzce İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı olduğu ifade edilen O.S., E.G., N.Ç. ve M.Y. yer alıyor. Şüpheliler, polis ekipleri eşliğinde Cumhuriyet Savcılığı’na getirildi.

Adliyedeki sorgular devam ederken, yapılan incelemelerde Karadeniz Ereğli ilçesi ile birlikte Düzce ve İstanbul gibi farklı şehirlerden toplam 129 kişi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nden usulsüz rapor alındığı tespit edildi. Şüphelilerin haksız kazanç sağladığı, rapor alanların ise belge elde ettiği öne sürüldü.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak’ta Usulsüz Rapor Operasyonu: 7 Kişi Gözaltına Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir