Bolu’da Vefat Edenler (28.09.2024)

featured

NİHAT YILDIRIM

Yumrukaya Köyü halkından, Merhum Kemalettin YILDIRIM ve Nazife YILDIRIM’ın oğulları, Cengiz ve Cevat YILDIRIM’ın kardeşleri; Cenazesi bugün Yumrukaya Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Yumrukaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ZEHRA PEHLİVAN

Belkaraağaç Köyü halkından, İdris PEHLİVAN’ın eşi, Hacer, Hatice, Kerim, Selim ve Celal’in anneleri; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Belkaraağaç Köyü mezarlığına defnedilecektir. (Tepecik Mahallesi Koç İlköğretim Okulu Karşısından Saat:11:00’de otobüs kaldırılacaktır.)

İBRAHİM ŞENER

Dörtdivan İlçesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan İlçesi Merkez mezarlığına defnedilecektir.

ZEHRA PEHLİVAN

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Belkaraağaç Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM DEMİR

Gerede İlçemiz Çayören Köyü’nden; Merhum Mevlüt Demir’in oğlu, Eşref, Veysel ve Necmi Demir’in yeğenleri, Sinan, Fatih ve Yavuz Selim’in babaları, İbrahim Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çayören Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ŞÜKRAN SANCAK

Gerede İlçemiz Külef Köyü’nden; İlyas Sancak’ın eşi, Rıfat ve İlhami Sancak’ın yengeleri, merhum Hüdai Sancak’ın gelini, Adem ve Yusuf Altıntaş’ın kardeşleri, Kemal Altıntaş’ın kızı Şükran Sancak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Külef Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

BAHİRE DOĞAN

Gerede İlçemiz tabak esnaflarından merhum Fahrettin Doğan’ın eşi, İlçemiz esnaflarından İbrahim Doğan ve Ayten Koru’nun anneleri, Orta Mahalle sakinlerinden Bahire Doğan vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.30’da Seviller Mahallesi Yarbay İbrahim Sokak’taki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (28.09.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir