Eskişehir’de Ukraynalı Gelin ve Türk Damat Düğün Töreni

eskisehirde ukraynali gelin ve turk damat dugun toreni xORh3XJC.jpg

Eskişehir’de yaşayan Kemal Şanlı ve Victoria Ozirska, 10 yıl önce internet üzerinden tanışmalarının ardından, Covid-19 salgını ve Ukrayna-Rusya savaşı gibi global sorunlar nedeniyle 6 yıl sonra evlenme mutluluğunu yaşadı.

Eskişehir’de yaşayan Kemal Şanlı (33), geçmişte bankada çalışan bir muhasebeci olarak, 10 yıl önce Ukrayna’daki bir bankanın avukatı olan Victoria Ozirska (33) ile internet üzerinden tanıştı. Başlangıçta iş ile ilgili sorular için iletişim kuran ikili, zamanla birbirlerini daha yakından tanımaya başladı. Yaklaşık 6 yıldır sevgili olan çift, çeşitli zorluklar nedeniyle evliliklerini ertelemek zorunda kaldı. Ancak sonunda sorunları aşarak hayatlarını birleştirmeye karar verdiler.

Düğünlerini Eskişehir’de bir düğün salonunda gerçekleştiren Kemal ve Victoria, mutlu günlerinde akrabaları ve sevenleriyle bir araya geldi. Çift, danslarının ardından çalan Eskişehir çiftetellisi ile birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Ukraynalı gelin Victoria’nın, eşi Kemal ile birlikte sergilediği çiftetelli performansı ise salondaki konuklardan büyük beğeni topladı. Düğüne katılan Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, çifti tebrik etti.

Kemal Şanlı, tanışma hikayesini şu sözlerle paylaştı: “Ben önceden bankada çalışıyordum. Şimdi muhasebeciyim. Victoria da, Ukrayna’daki büyük bir bankanın avukatı. İnternet üzerindeki bir forumda tanıştık. Orada bankayla ilgili soruları vardı. Onlarla ilgili tanışırken birbirimizle daha da yakınlaştık. Aslında daha önceden birbirimizi tanıyorduk. Bir 10 yıl öncesinden tanışıyorduk ama 5-6 yıldır beraberiz. Biraz uzun bir süreç oldu. Bunun çeşitli nedenleri var. Biliyorsunuz ki, Covid dönemi başladı, Ukrayna’da savaş çıktı, bunların hepsi bizleri etkiledi. O yüzden dolayı da biraz ertelendi ama bugün inşallah bugün düğünümüz olacak. Evleneceğiz, heyecanlıyız. Ukrayna’daki avukatlık Türkiye’de geçerli olmuyor. Artık başka mecralarda duruma göre bakacağız.”

Victoria Ozirska ise Eskişehir’de yaşayacak olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Eskişehir güzel bir şehir, burayı seviyorum. Eğer hayat bir şans tanırsa burada yaşamak isterim. Kemal ile tanışmam bir şanstı aslında. Hayat bana Türkiye’den Türk biriyle evlenme şansı verdi. Gerçekleşti, bundan dolayı mutluyum.” ifadelerini kullandı.

(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de Ukraynalı Gelin ve Türk Damat Düğün Töreni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir