Ankara Çankaya Belediye Başkanı Evlendi, Nikahı Mansur Başkan Kıydı

ankara cankaya belediye baskani evlendi nikahi mansur baskan kiydi xCNlJbl2.jpg

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Eczacı Bahar Karakaş ile evlendi. Düğünde nikahı Mansur Yavaş kıyarken, şahitliği CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Eczacı Bahar Karakaş ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğün törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve davetliler katıldı.

Düğün töreninde nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Özgür Özel üstlendi.

Özel, Karakaş ve Güner ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti ve şöyle konuştu:

“Kendi evladımızı evlendiriyorsak herhalde bu kadar heyecanlı ve gururlu olurduk. Ben tabi yıllardır Hüseyin Can’ı bir evladım, bir ağabeyi gibi bilen birisi olarak hem erkek tarafıyım hem de meslektaşlarına çok düşkün biri olarak eczacı meslektaşım Bahar’ın tarafındayım. Özellikle eşim Didem, kesin onun tarafında. Biz iki eczacı olarak böyle bir güne tanıklık ediyoruz. Bir Belediye Başkanı’nın genç yaşında evlilik yapıyor olması ve bizleri nikah şahidi yapıyor olması bizim için büyük gurur. Büyük ailemiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz. Ümit ediyorum bundan sonra Hüseyin ve Bahar’dan hep güzel haberler alacağız. Hüseyin ve Bahar ile Cumhuriyet Halk Partisi ailesi bu ülkeye çok güzel günler yaşatacak.”

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Çankaya Belediye Başkanı Evlendi, Nikahı Mansur Başkan Kıydı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir