MUHABİR-Der İlk Genel Kurulunu Yaptı: Yönetim Kurulu Belli Oldu

muhabir der ilk genel kurulunu yapti yonetim kurulu belli oldu qiaArTYR.jpg

Muhabirler Derneği (MUHABİR-Der) 1. Olağan Kurulu, Ankara’da yapıldı. Deneyimli gazeteci Berrin Yücesan başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu belirlendi.

Muhabirler Derneği (MUHABİR-Der) 1. Olağan Kurulu, Ankara’da üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Bünyamin Şahin’in yaptığı genel kurulda, faaliyet ve denetim kurulu raporları ile geçmiş yönetim faaliyetleri okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ulucanlar Cezaevi Kültür Sanat Müzesi’nde düzenlenen kurulda, derneğin başkanlığına deneyimli gazeteci Berrin Yücesan seçildi.

Derneğin temel amacı, “kamunun bilgi alma hakkı için haber hizmeti veren ve ürettikleri haberleri gazete, dergi, televizyon, internet gibi yazılı, sesli, görüntülü ve elektronik iletişim araçlarında yayınlayan muhabirleri, mesleki geleneklerini ve ahlak ilkelerini korumak” olarak belirlendi.

Yeni yönetim kurulu da genel kurulda açıklandı. Başkan Yardımcılığına ve Başkan Vekilliğine meslekte 30 yılını dolduran ve 26 yıldır İhlas Haber Ajansı’nda görev yapan Demet Keser Soyuçok getirildi. İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci de Başkan Yardımcısı oldu. Hürriyet’in deneyimli köşe yazarı Oya Armutçu, Emrah Alparslan Konukman, Erden Karaoğlu, İsmail Umut Arabacı ve Hülya Keklik diğer başkan yardımcıları olarak belirlendi.

Genel Sekreterliğe Hilal Türkmenoğlu, saymanlığa ise Yeliz Uslu Aslan seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri arasında Sevim Taşdelen, Teoman Korkmaz ve Selçuk Böke yer aldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MUHABİR-Der İlk Genel Kurulunu Yaptı: Yönetim Kurulu Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir