Karamürsel’de Dünya Temizlik Günü’nde Anlamlı Çevre Etkinliği

karamurselde dunya temizlik gununde anlamli cevre etkinligi y9LYJXSC.jpg

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Karamürsel Kamp Karavan Turizm Derneği üyeleri sahilde temizlik çalışması yaptı. Etkinlikte 46 kişi katıldı ve çevre bilincinin önemine dikkat çekildi.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, “Dünya Temizlik Günü” ve “Dünya Çevre Sağlığı Günü” dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Karamürsel Kamp Karavan Turizm Derneği üyeleri, Kayacık Mahallesi’ndeki Kordon sahilinin çevresinde temizlik çalışmaları yaptı.

Dernek başkanı Serdar Gedikli, etkinliğe 46 üyenin katıldığını belirtti. Gedikli, kıyıların, sokakların, cadde ve parkların temiz tutulmasının önemine değinerek, “Bulunduğumuz ve yaşadığımız her yer evimiz bir anlamda. Atıklarımızı ayrıştırmamız, değerlendirmemiz çok önemli. Doğmamış nesillere karşı sorumluluğumuz var. Onların daha temiz dünyada doğup, büyüyüp yaşama hakları var.” dedi.

Gedikli, çevreye karşı sorumluluk bilincinin giderek arttığını vurgulayarak, “Bizler de dernek olarak bulunduğumuz yeri, sahili, vatandaşların vakit geçirdikleri alanları temizleyerek farkındalık oluşturmak istedik.” şeklinde ifade etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karamürsel’de Dünya Temizlik Günü’nde Anlamlı Çevre Etkinliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir